area images

Regisztrálj egy fiókot!

Amennyiben hirdetni szeretnél a StreaMarketen, regisztrálj INGYENESEN egy fiókot! A regisztráció gomb megnyomására megjelenik egy űrlap, név, e-mail, felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítése, ezeket ki kell tölteni. A regisztráció INGYENES! A böngészéshez nem szükséges regisztrálnod, csak ha vásárolni szeretnél.

Töltsd fel a terméked!

A videóhirdetés feltöltése INGYENES!
Kivétel Ingatlan, Szolgáltatások kategória.

  • Eladnál valamit, amire már nincs szükséged? Készíts egy 30 másodperces videót, ha szeretnél, csatolhatsz hozzá még 10 db képet is és már mehet is az INGYENES feltöltés a regisztrációt követően.
  • Szolgáltatásodat szeretnéd hirdetni? Még több Vevőt/Vendéget/Pácienst szeretnél? Készíts magadról, az üzletedről, a termékedről, a szolgáltatásodról egy 30 másodperces bemutatkozót videó formátumban és ha szeretnél, csatolhatsz hozzá még 10 db képet .
    A csomagárakról itt tájékozódhatsz.
  • Árulod az ingatlanodat?A képek nem adját át a teljes valóságot? Akkor készíts videóhirdetést! A legmodernebb hirdetési eszközt!
A videóhirdetés ingatlan eladása esetében 3x30 másodperc. Tehát nem 90 másodperces a videó, hanem 3 etapra van bontva, hogy könnyebben tudj a lényegre koncentrálni. Plusz még csatolhatsz 10 darab képet is.

area images
area images

Emeld ki a hirdetésedet!

Ha NÖVELNÉD az eladási esélyeidet, illetve annak GYORSASÁGÁT, akkor kerülj a többi hirdető elé. Ne hagyd ki!

Miért válaszd Te is a StreaMarket online piacát?

Mind Vevőként, mind Eladóként egy a célunk, hogy sikeres, gyors üzlet kötessen. Sokszor egy képes hirdetés nem adja át a teljes valóságot. Haladj a korral és menj biztosra, készíts videóhirdetést. EGYSZERŰEN a telefonod segítségével! Sikeresebb eladás, biztonságosabb vásárlás mindenkinek!

area images

Csatlakozz hozzánk most!

Regisztrálj Te is a StreaMarket rendszerébe!

Regisztráció